Εκδρομές & Περηγιήσεις στην Ρόδο

Captain's Tours Εκδρομές

Γλώσσα: Ελληνικά Ιταλικά Γερμανικά Αγγλικά Γαλλικά Ρωσσικά Ολλανδικά Πολωνικά Τσέχικα
Ο Γύρος του Νησιού | Εκδρομή Ρόδος ο Γύρος του Νησιού
Ξενάγηση στο νησί της Ρόδου - Εκδρομή Η συγκεκριμένη εκδρομή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσετε τα πιο σημαντικά τουριστικά αξιοθέατα της Ρόδου, με τη βοήθεια του έμπειρου ξεναγού μας, ο οποίος θα σας δώσει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση για την ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού μας, (ξενάγηση στα Αγγλικά και Γερμανικά). Μια πρώτη στάση θα πραγματοποιηθεί στην Κοιλάδα των Πεταλούδων (τους μήνες Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο): αυτή η παγκοσμίου φήμης περιοχή, εξαιρετικής ομορφιάς, περιλαμβάνει την κοιλάδα όπου φύονται πλατάνια και άγρια πεύκα, η οποία διασχίζεται από ρυάκια, γεμάτη από πεταλούδες που συχνά ξεκουράζονται κατά χιλιάδες, κατά μήκος των μονοπατιών με τα δέντρα μέσα στο πράσινο. Τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο επίσκεψη στο Λόφο της Φιλερήμου με την Αρχαία Ακρόπολη, το Μοναστήρι της Παναγιάς και το δρόμο του Γολγοθά. Το επόμενο δρομολόγιο φέρνει τους επισκέπτες μας στο χωριό Έμπωνα, διάσημο για τους αμπελώνες και τα κορυφαία οινοποιεία του, στα οποία παράγονται μερικά από τα καλύτερα κρασιά του νησιού (το μεσημεριανό γεύμα είναι προαιρετικό, η τιμή του δεν περιλαμβάνεται στην τιμή εκδρομής). Κατόπιν επισκεπτόμαστε τα Σιάννα (την εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα) και τα ερείπια του φρουρίου του Μονόλιθου για την λήψη φωτογραφιών. Στο ταξίδι της επιστροφής, η Λίνδος περιμένει να σας γοητεύσει με την πραγματικά εντυπωσιακή Ακρόπολη της και την εκπληκτική πανοραμική θέα από ψηλά. Σας υποσχόμαστε μια πραγματικά υπέροχη εκδρομή που θα θυμάστε για καιρό! Όλα τα πούλμαν και τα λεωφορεία μας είναι πλήρως κλιματιζόμενα.

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Ρόδος ο Γύρος του Νησιού info

Not available

Λίνδος – 7 Πηγές με πούλμαν | Εκδρομή Λίνδος – 7 Πηγές με πούλμαν
Λίνδος – 7 Πηγές με πούλμαν | Εκδρομή Η Λίνδος (παραμονή 3 ώρες) ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ρόδου, βρίσκεται σε απόσταση μόλις 55χλμ από την πρωτεύουσα του νησιού. Στη Λίνδο, θα έχετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στα στενά, γραφικά δρομάκια της πόλης, ανακαλύπτοντας το πλήθος των μικρών άψογα ασβεστωμένων παραδοσιακών σπιτιών που είναι χαραγμένα στα βράχια του λόφου που κυριαρχείται από την επιβλητική Ακρόπολη. Ενώ βρίσκεστε στον οικισμό, απολαύστε τα ψώνια σας στα διάφορα καταστήματα, δοκιμάστε ένα αναψυκτικό σε κάποιο καφέ ή ακόμα και το μεσημεριανό γεύμα σας σε μια παραδοσιακή ταβέρνα. Αργότερα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε την βυζαντινή εκκλησία της Παναγίας της Λίνδου. Το μονοπάτι της ανακάλυψης συνεχίζεται, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που οδηγούν στην Ακρόπολη της Λίνδου ή αν προτιμάτε να ανεβείτε με το παραδοσιακό ταξί της περιοχής τα υπάκουα γαϊδούρια που μπορεί να σας φέρουν μέχρι την κορυφή. Δεν είστε ο τύπος που αγαπά την ανάβαση; Τότε κανένα πρόβλημα, μπορείτε να επισκεφθείτε τις μαγευτικές παραλίες της Λίνδου και να δροσιστείτε στα καταγάλανα κρυστάλλινα νερά !!! Επτά Πηγές (παραμονή 1 ώρα). Ένας από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς στη Ρόδο, οι 7 πηγές προσφέρει ένα δροσερό, μαγευτικό τοπίο, μια πραγματική όαση, ακόμη και στη ζέστη του καλοκαιριού, που κατακλύζεται από πράσινο. Τα νερά βγαίνουν από τις πηγές όλο το χρόνο, που καταλήγουν σε μια μικρή λίμνη. Φτάνετε στη λίμνη περπατώντας μέσα από μια στενή σήραγγα 186μ. Η λίμνη υπάρχει χάρη σε ένα φράγμα που χτίστηκε από τους Ιταλούς.

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Λίνδος – 7 Πηγές με πούλμαν info

It costs 25 euro per person. Without guided tour. Only transportation.
Departure from Lindos at 15:30.
Stay 1 hour in seven springs and 3 hours in Lindos.
Pick up: City of Rhodes 9:00, Ixia 9:15, Ialyssos 9:20, Faliraki 10:00.
The entrance fees of the archaeological sites are not included in the price of the ticket.

Κοιλάδα των Πεταλούδων - Φιλέρημος | Εκδρομή Κοιλάδα των Πεταλούδων - Φιλέρημος
Κοιλάδα των Πεταλούδων - Φιλέρημος | Εκδρομή Η περίφημη Κοιλάδα των Πεταλούδων (παραμονή 2 ώρες), σπάνιος βιότοπος αναπαραγωγής της πεταλούδας Panaxia quadripunctaria ή αλλιώς Euplagia quadripunctaria. Αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών, που απολαμβάνουν τη σπάνια ομορφιά του, ακολουθώντας μονοπάτια κατάλληλα διαμορφωμένα μέσα στην άγρια βλάστηση και πλάι στα γάργαρα νερά. Στο χώρο λειτουργεί μουσείο φυσικής ιστορίας. Φιλέρημος (παραμονή 1 ώρα) Η Φιλέρημος είναι ένας λόφος ύψους 267 μέτρων και αποτελούσε την ακρόπολη της αρχαίας πόλης της Ιαλυσού. Ο λόφος περιλαμβάνει τα θεμέλια του ναού της Αθηνάς Πολίας, μιας παλαιοχριστιανικής βασιλικής και ενός μικρού υπόγειου βυζαντινού ναού. Υπάρχει ένας δρόμος που ξεκινά από την πλατεία που οδηγεί στο δυτικότερο σημείο του λόφου (Γολγοθά). Στο τέλος του δρόμου του Μαρτυρίου βρίσκεται ένας σταυρός ύψους 18 μέτρων που υψώθηκε από τους Ιταλούς το 1930. (Μόνο μεταφορά)

Captains Tours Εκδρομή Αναχώρηση Επιστροφή Τιμή Πληροφορίες Κοιλάδα των Πεταλούδων - Φιλέρημος info

BUTTERFLIES VALLEY & FILERIMOS Stay in the valley of the butterflies for 2 hours and at Filerimos 1 hour.
Without a guide. Only transfer.

It costs 25 euro per person.
Children from 0-5 join for free, 6-11 half price, 12+... Full price.
Pick up: Faliraki 9:00, City of Rhodes 9:30, Ixia 09:50, Ialyssos 10:00
The entrance fees of the archaeological sites are not included in the price of the ticket.

Λίνδος Express με Λεωφορείο | Εκδρομή Express Λίνδος με Λεωφορείο
Express Λίνδος με Λεωφορείο | Εκδρομή Απολαύστε τη βόλτα σας προς την Λίνδο (παραμονή 4 ώρες), ακούγοντας μουσική σε ένα μοντέρνο, κλιματιζόμενο λεωφορείο. Θα διασχίσουμε την ενδοχώρα του νησιού και τα παραδοσιακά ελληνικά χωριά του, για να φτάσουμε στα όμορφα σοκάκια της Λίνδου και να απολαύσουμε την υπέροχη θέα που προσφέρει η κορυφή του λόφου όπου βρίσκεται η αρχαία Ακρόπολη της Λίνδου. Κατά το οδοιπορικό σας στο χωριό θα δείτε πεντακάθαρα σοκάκια με υπέροχα λευκά σπίτια, θολωτές διακοσμημένες εισόδους σπιτιών, που οδηγούν σε βοτσαλωτές αυλές, βυζαντινά εκκλησάκια, όμορφες γραφικές γωνιές και εικόνες με πολύχρωμες βουκαμβίλιες, που κοσμούν τις προσόψεις, αλλά και μαγαζάκια με τουριστικά είδη, εστιατόρια και καφετέριες. Η αρχαία πόλη, η Λίνδος, προστατευμένη από τα τείχη του φρουρίου της Ακρόπολη, ήταν μια σημαντική ναυτική δύναμη και γνώρισε σημαντική πολιτιστική ανάπτυξη. Η Λίνδος ήταν η γενέτειρα του Κλεόβουλου, ενός από τους 7 σοφούς της αρχαιότητας και θαυμάστηκε για τον πλούτο, την ομορφιά και τη στρατηγική της θέση. Η Λίνδος σας περιμένει να σας μαγέψει με την πραγματικά εντυπωσιακή Ακρόπολη. Κάτω από τον πανέμορφο οικισμό της Λίνδου βρίσκονται δυο παραλίες με ήσυχα, κρυστάλλινα νερά, προφυλαγμένες από τον γραφικό κόλπο. Κολυμπήστε στις οργανωμένες παραλίες, θαυμάζοντας από πάνω σας τον κατάλευκο οικισμό και το κάστρο, που δεσπόζει στο λόφο, (μόνο μεταφορά).

Captains Tours Excursion Departure Return Price Info Express Λίνδος με Λεωφορείο info

EXPRESS LINDOS It costs 20 euro per person. Without guided tour. Only transportation. Departure from Lindos at 15:00.
Stay 4 hours in Lindos.

Children from 0-5 join for free, 6-11 half price, 12+... Full price.
Pick up: City of Rhodes 9:00, Ixia 9:15, Ialyssos 9:20, Faliraki 10:00.
The entrance fees of the archaeological sites are not included in the price of the ticket.

Λίνδος - Ακρόπολη και Παλαιά Πόλη Ρόδου (Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου) | Εκδρομή Λίνδος - Ακρόπολη και Παλαιά Πόλη Ρόδου (Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου)
Λίνδος - Ακρόπολη & Παλαιά Πόλη Ρόδου (Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου) | Εκδρομή Εξερευνήστε τα πολυάριθμα αξιοθέατα που περιμένουν να ανακαλύψετε σε όλη την πρωτεύουσα του νησιού. Η αρχαία πόλη-κράτος της Λίνδου, προστατευμένη από την οχυρή ακρόπολη της, ήταν μια σημαντική θαλάσσια δύναμη και γνώρισε σημαντική πολιτιστική ανάπτυξη. Η Λίνδος ήταν η γενέτειρα του σοφού τυράννου Κλεόβουλου και θαυμαζόταν για τον πλούτο, την ομορφιά και τη στρατηγική της θέση. Η Λίνδος περιμένει να σας μαγέψει με την πραγματικά εντυπωσιακή ακρόπολη της και την εκπληκτική θέα από ψηλά που κόβει την ανάσα. Η Μεσαιωνική Πόλη: Αφήστε τα βήματά σας να σας μεταφέρουν στα στενά δρομάκια και επισκεφθείτε το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και τη συνοικία των Ιπποτών. Ξενάγηση: Αγγλικά και Γερμανικά.

Captains Tours Excursion Departure Return Price Info Λίνδος - Ακρόπολη & Παλαιά Πόλη Ρόδου (Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου) info

Not available

Περιήγηση στη Ρόδο και στα αξιοθέατα της Λίνδου | Εκδρομή Περιήγηση στη Ρόδο και στα αξιοθέατα της Λίνδου
Περιήγηση στη Ρόδο και στα αξιοθέατα της Λίνδου | Εκδρομή Σε αυτή την εκδρομή, έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού, με τον επίσημο ξεναγό μας (ξενάγηση στα Αγγλικά και Γερμανικά). Πρώτη στάση, το χωριό της Λίνδου, με την Αρχαία Ακρόπολη και τις μαγευτικές παραλίες. Θα ανεβείτε στο ψηλότερο σημείο του χωριού, για να θαυμάσετε τον αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζετε την περιήγηση στην ενδοχώρα, φτάνοντας στην δυτική πλευρά του νησιού. Θα επισκεφτείτε το κάστρο της Μονόλιθου, το πιο εντυπωσιακό της Ρόδου το οποίο βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο ύψους 236 μέτρων, για πανοραμικές φωτογραφίες. Κατόπιν επίσκεψη, σε ένα γραφικό χωριό τον Έμπωνα, όπου παράγεται το εκλεκτότερο κρασί του νησιού (προαιρετικά φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα, δεν περιλαμβάνεται στην τιμή εισιτηρίου). Στη συνέχεια, κατά τους μήνες Ιούνιο μέχρι και Σεπτέμβριο θα επισκεφτείτε την κοιλάδα με το σπάνιο είδος πεταλούδας. Και τους μήνες Μάιο και Οκτώβριο επίσκεψη στο Λόφο της Φιλερήμου με την Αρχαία Ακρόπολη, το Μοναστήρι της Παναγιάς και το δρόμο του Γολγοθά. Μία αξέχαστη εμπειρία.

Captains Tours Excursion Departure Return Price Info Περιήγηση στη Ρόδο και στα αξιοθέατα της Λίνδου info

Not available


 Αγαπητοί επισκέπτες, δεν θα θέλαμε να έρθουμε στην δύσκολη θέση να σας πούμε "δεν έχουμε διαθέσιμες θέσεις", γιαυτό φροντίστε για το έγκαιρο των κρατήσεων σας τώρα ! Τιμές: Παιδιά από 0-5 ΔΩΡΕΑΝ, 6-11 ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ, 12+ ...ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΤΙΜΗ .

 Όλες οι εκδρομές μας ξεκινούν από 9€ έως 49€ ανά άτομο και πάντα έχουμε ΕΙΔΙΚΕΣ SPECIAL ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΟΜΑΔΕΣ, GROUPS !

 Στην τιμή εισιτηρίου δεν περιλαμβάνονται οι είσοδοι αρχαιολογικών χώρων.
• Ενοικιάσεις Πούλμαν Λεωφορείων
Ενοικίαση λεωφορείων, πούλμαν στην Ρόδο | Captain's Tours
Θέλετε να ενοικιάσετε λεωφορείο ή πούλμαν στην Ρόδο ;
Το Πρακτορείο Γενικού Τουρισμού Captains Tours, προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης πούλμαν και λεωφορείων για συλλόγους, σχολεία, ομάδες, εταιρίες, οργανισμούς κ.α. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες !
• Δωρεάν Μετακίνηση από & πρός το Λιμάνι
Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο για όλους τους επισκέπτες κρουαζιέρας | Captain's Tours
Δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο για όλους τους επισκέπτες κρουαζιέρας από Φαληράκι, Κολύμπια, Ιαλυσό και επιστροφή !
• Ανοιχτό Λεωφορείο Φυλλάδιο
Captain's Tours Travel Agency - Επιπλέον δραστηριότητες !
Κάνε Κράτηση