Ο γύρος της Ρόδου με OpenBus, η καλύτερη περιήγηση στην πόλη !

Ο Γύρος της Πόλης της Ρόδου

Language: English language Italian language German language Greek language French language Russian language Dutch language Polish language Czech language
Η Ρόδος, το νησί των Ιπποτών, έχει μακρά ιστορία και έχει αναπτύξει μια σημαντική κουλτούρα καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών. Το νησί διαθέτει πλούσια συλλογή από ιστορικά μνημεία και μνημεία που αντιπροσωπεύουν την ιστορία της Ελλάδας και αξίζει να τα επισκεφθείτε. Η περιοδεία με το λεωφορείο που μόλις πήρατε είναι μια πραγματικά μοναδική ευκαιρία για τον επισκέπτη της πόλης της Ρόδου να γνωρίσει πολλά από τα αξιοθέατα και τα σημεία ενδιαφέροντος της, τόσο μέσα στην πόλη όσο και κατά μήκος της τροχιάς από το site σε site. Αξίζει να επισκεφτείτε το Ενυδρείο, το λιμάνι στο Μανδράκι, τα κυβερνητικά κτίρια, τη Νέα Αγορά, την Παλιά Πόλη με το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, τη Νέα Μαρίνα, τον λόφο του Monte Smith με την Ακρόπολη της Αρχαίας Πόλης της Ρόδου, το Ναό του Θεού Απόλλωνα, το Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο και το Αρχαίο Στάδιο της Ρόδου. Κλείστε τα εισιτήριά σας τώρα για την Rhodes City Tour με το Open Bus και αποκτήστε έκπτωση 25%!
Κλείστε τα εισιτήριά σας online και κερδίστε έκπτωση 25% !
Ο Γύρος της Ρόδου με Ανοιχτό Λεωφορείο - Online Κρατήσεις
Ο Γύρος της Ρόδου με OpenBus Πρόγραμμα | Captains Tours
Ο Γύρος της Ρόδου με OpenBus Δρομολόγια | Captains Tours
12 Στάσεις
Περισσότερες Φωτογραφίες
Rhodes City Tour Open Bus Μανδράκι | Captains Tours
Rhodes City Tour Open Bus Ακρόπολη Ρόδου, Μόντε Σμίθ | Captains Tours
Rhodes City Tour Open Bus Παλιά Πόλη | Captains Tours
Rhodes City Tour Open Bus Παλιά Πόλη | Captains Tours
Rhodes City Tour Open Bus Σαν Φραγκίνσκο | Captains Tours

Μοναδική εμπειρία, πολλά αξιοθέατα και ιστορικά μνημεία, η καλύτερη θέα στην πόλη της Ρόδου - Μην χάσετε αυτή την εκδρομή !
Επισκεφθείτε το RhodesCityTour.com !

Δωρεάν Wifi στο Open Bus

Audio Guide σε 9 Γλώσσες

Κλιματιζόμενο λεωφορείο